Rabu, 7 Disember 2011

DIBELANJA MAKAN!

oh indahnya hidup bila makan tak payah bayar
semalam balik kerja, menuntut janji dengan pakngah bamlom yang nak belanja makan tu!
kami mintak belanja kedai pakya sebelah ni je
sekali diajak ke meri bron
kami pun wow!!!sorgaaaaaaa
nom nom nom
memang dah lama tak makan
so kesanalah kami 3 beranak
saya makan fish n cip ni

kenapa kat tekak saya dah sedap macam dulu, eh?
pastu kentang goreng dia keras semacam jekkk..
diorang semua makan ayam,
lama giler kot nak tunggu ayam dia
berejam, kene sound baru nampak buat kerja..

disebabkan tunggu ayam yang tak sampai tu, 
bamlom dengan bangganya mengemop sambil merangkak kat lantai.. bagozz nak!!
senang sikit keje diorang, 
tak payah keluarkan tenaga banyak2  nak mengepel,
saya yang panas hati jaga budak tak makan saman ni
amik dia humban dalam ni

masa mula2 masuk suke betul nampak ball yang macam2 kaler tuh
pastu datang pakngah dia kambus dia dengan ball,
fobia pulak nak main.. haihhh..

hmmm, kedai dah nak tutup baru ayam sampai,
makan laju2 dan balik
terima kasih daun keladi sebab belanja kami
ni dia orang yang menghabiskan fulus untuk kami
 terima kasih sekali lagi..
heeeeeee



1 ulasan:

ummu muhammad berkata...

memang best kalau org belanje.i like! ;D heheh