Selasa, 6 Disember 2011

SUKACITA DAN DUKACITA!

SUKACITA sebab dah beli henpon baru
henpon lama tu dah trade in
so selamat tinggal kepada sony ericcson w705 yang banyak berjasa
yang comel,  yang kacak, yang selalu berbudi
yang selalu ada saat ku memerlukan( memang la kena topup dulu, hikssss)

jasamu akan selalu dikenang sebab kamu lah yang terbaik!!!

dan ini penggantinya,


jenama yang sama, model je lain
tapi!! tapi!! tapi!!
MENDUKACITAKAN!!!
touch screen,
disebabkan saya ni jakun bab2 touch screen selalu jer salah tekan,
rasa nak baling jer bila salah send mesej, 
pastu tak boleh nak mms, 
cari setting nak mmsnya berzaman belum jumpa, 
rasa nak baling lagi,
function tak pelbagai macam henpon lama, 
x memudahkan saya sangat, 
leceh,
pendek kate tak best langsung!!!!!!!!
oh saya nak henpon lama saya balik!!!!!!
huhuhuhuhu
esok2 ada aku baling jugak talipon ni karang1

1 ulasan:

ummu muhammad berkata...

samelah kite tak boleh dgn touch screen..tak pandai n malas nak layan hehe..

p/s: dari nak cepat jd lmbat je