Selasa, 14 Jun 2011

takde modal!!

takde modal diatas bukan takde duit ke ape eh...
nak jugak feeling orang2 kayo..
kahkahkah
 
tapi takde modal tu bermaksud kekeringan idea!!
nak sangat menceceh panjang2 kat sini
tapi tak tahu nak tulis ape....
 
balik malam tadi operasi melipat baju yang dah 2 minggu asik tambun je..
beress dah, dekat 2 jam melipat dan mengemas.....

sebelum balik tu en harry tanya nak makan ape??
tapi saya cakap saya on diet sekarang, so jangan tanya lebih2..
tetibe ternampak gerai roti john...
terus order satoo yang besar tau!
pastu en harry nak makan nasik lemak..
ok finee.. u makan sorang2 je tau jangan ajak aiiii..
saya tak nak makan makanan yang lemak2 neh...
ok beli nasi lemak tapau je..
tengah jalan nak balik tu, bau haruman burger pulak
wah sedapnye bau....
en harry saje la api2kan lagik..
dia kan tak suke kalau dia gemok sorang2.
suruh saya jadik sekutu dia
terus dengan sukarelanya dia belanja saya burger lagi sebijik
 
kekonon nak elak makan  makanan berlemak
sekali amik kau.. balik tu roti john habis saya bedal sensorang, 
burger pun selamat duduk dalam usus ni,
nasi lemak en harry pon saya cilok sikit sbb sambal sotong dia very best in da world..
malam ni tetibe nak makan nasik lemak sambal sotong pulak.....tetibe??? eceh
hahahhahahahaha...
 
baik tak payah diet kalau macam tu
menyakitkan hati jek...
tapi nasib baik kat umah tu banyak kerja jugak
tak la lemak ni nak bermaharajalela sangat!
 
yang paling saya suke malam semalam sepupu en harry datang
tetibe dia cakap
eh akak dah kurus la sekarang.. kite ingatkan sape tadi membongkang depan tv...
terus kembang semangkuk hidung mancung guwe ni..
nanti ahkak belanje mee sizzling ye.. motip???
byeeee...


3 ulasan:

aDieyZa berkata...

roti john? sedapnya....

wahida berkata...

aku pun tak boleh nak diet nok..asal nak diet jer, laki aku tu order sup tulang la, tomyam la...adeh la...mana la aku ni tak tergugat...huhu...

myamyza berkata...

@adieyza.. memang sodap la kalu yang besar saya makan sorang je.. haha padahal dasar perut besar.. makan banyak mana pun tak kenyang2... hahahah

@kakwahida... tu lah yang malas nak diet tu kak.. asik kene goda ngan makanan je... kadang2 kite ni yang mengada nak makan itu ini... haih!!