Sabtu, 25 Jun 2011

hilang stress bila.....


yea.. tadi sedang duduk2 tengok2 pesbuk sambil tatau nak buat ape,
tibe2 nampak budak kecik ni datang didukung oleh ibu dia..
nampak je muka mommy terus termengekek kesukaan
mommy lagi la tersengih sampai belakang kepala...
terus hilang stress yang melanda...


gambar blur sbb budak tecik tak reti duduk diam..
bila mommy pegang je
sekejap nak jamah key la, pastu nak capai pen,
nak main mouse, tepuk2 meja...
haih, abang long kecik lagi la..
belum boleh kerja lagi la sayanggg...


dengan nenek(mak kepada ibu dia)
nenek ni sayang betul ngan abang long...
sayang nenek jugak lah!!


bila dia senyum cenggini hilang sakit kepala saya,
lepas tu dalam dada mengalir rasa sayang yang tak terhingga,
hanya mereka yang bergelar IBU,MAK,MOMMY,MAMA,UMMI, saja yang tau rasanye macam mana
oh anak!! mommy rinduuuuuuuuu...
tak sabar nak balik..


4 ulasan:

ummu muhammad berkata...

hensemnye abang looong! comelnye topi...bilelah dapat dukung abg long!

Zefa NorAsmara berkata...

Jgn stress2 my dear.. :-)

puan nina berkata...

alalala comeynya senyum! =)

isk Danial tanak langsung pakai topi.tengok abg long ni danial oiii

myamyza berkata...

@ummu muhammad.. mekaseh ya.. insyaallah kalau umur panjang, ada masa baekkk punya kite set time la.. hikhik

@kak zefa.. dah hilang stree kak

@puannina... tu la geram tengok dia.. kecik lagi ni nak la pakai sbb belum tau bukak lagi.. cer kalau dah pandai nanti, mesti tak lekat kat kepala dia..huhuhu