Selasa, 31 Mei 2011

lunch!!

rehat tadi  kami makan kat meri bron
en harry yang vilanjeee
dia makan ayam mushrum


saya pulak makan fish n chips..
fish n chips ni saya sangat suke makan sos mayonis  yg ditambah daun pudina tu
shetaaaaappppppppppp...
ikan dia pun fresh dan panas2 lagik...
ada order naget jugak tapi tak snap memandangkan masing2 dah kebulur..
tengahari ni lunch habis 30++...
en harry terkujat sekejap...
almaklumlah, kami jarang makan makanan yang mahal2...
sekali sekala tu mampu la
kalau hari2 boleh mampusssss...
hahahahahahaha...






2 ulasan:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

hakhak..

jgn mampus..heheh..sdapnye!!

wat sy teringin je..

p/s: cmne xleh ni kak??tekan je situ..

owh,dlm kotak yg ade kod tu kan..akak perhati,ader 3 icon tu..p klik kat view source..then copy..cuba tau,xleh gtau sy..

wahida berkata...

lama dah tak masuk marrybrown ni...tak pernah try lak dia punya fish n chip..sedap ek? nnt nak try la...