Sabtu, 21 Mei 2011

cemane nak selesaikan masalah ni??

haiiiiiiiii.. bermasaalah betol la!!
ni nak tanya korang yang lebih tahu..
kalau kite follow orang tapi keluarnye gambar cenggini


tak keluar pong ganbar yang kite tempek kat dashbord tu.
ape masalah dia ye!
tolonglah saye sape2 yang tau tu!
pehlissssssss

6 ulasan:

NzA berkata...

pelik gak tu....cuba tukar pic lain...mana la tau kot2 menjadi.

NauRah aLwaNi berkata...

akak kena set gambo tu bila nak follow. Tekan 'edit picture'. :)

wahida berkata...

tak tau sbb akak bab2 ni mmg buta sikit..huhu...

harap ada yg sudi bantu sis...

myamyza berkata...

@nza.. dah tukar tapi x menjadik..

naurah, cemane tu yang?? boleh tekan ke edit picture tu? nanti ahkak terai..

@kak wahida.. harap2 begitulah..

mama iris berkata...

mm...dulu mule2 blogging nurul nya jdk camni gak...tp buat bnyk2 kali (kaedah yg sama) tibe2 boleh pulak....ntah laaa....hehhehe...(langsong x membantu)

myamyza berkata...

kaedah yang banyak kali tu tukar gambar ke ape mama iris?