Khamis, 28 April 2011

hilang!!

annuuncement!!
hari ni mood menulis, 
menaip hilang tah kemane
pergi ditiup angin
diserap tanah
dimamah matahari
eh matahari ada mulot ke ke mamah??
hik hikhik

idea pun tak mari lagik
tengok la petang2 sikit
ketadaaaaaaaaaaaaaaa
adiosssss
selamat tinggalllllll
bay bay


5 ulasan:

ummu muhammad berkata...

myza..awak tau tak ade sales CD kat qq baby shop..murah je.. ;)

ummu muhammad berkata...

myza tutorial sket mcm mane nak buat recent koment tu.. ;)

myamyza berkata...

K.. nanti kite g jenguk insyaallah.

recent komen? kite pon dah lupe lah.. hikhik
tapi tapee nanti kite try ingat balik yer cemane nak buatnye...insyaallah

ummu muhammad berkata...

myza last day promotion tau..baru belikan CD muhammad lagi nih..baru sampai tadi.. ;)

myamyza berkata...

baru je lepas tengok...oh memang murah la.. tapi kami mommy daddy razziq merupakan pasangan yang amat malas.. kalau beli cd tu kalau dia yakyak ke tak tahulah nak rendam berape lama lam baldi baru nak basuh... yang basuh pakai mesin auto pun 3 hari baru nak jemur..
haishhh..