Rabu, 21 Disember 2011

KELEBIHAN DAN KEHEBATAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL (2)

assalamualaikum, dan selamat tengahari
hari ni rasa hepiiii sangat sebab dah seminggu pakai korset Premium Beautiful(PB) ni
minggu lepas pakai pada cangkuk no 1.
tapi hari ni pakai di cangkuk no 2 dah
so dari situ dah boleh tahu yang badan saya semakin mengecil kan??
En Harry yang sebelum ni ragu2 pun pon dah percaya yang korset ni memang bagi kesan sangat baik pada tubuh  
dia yang perasan yang strech mark kat perut saya dah makin berkurang
katanya, 'eh yang galau2 kat perut ayang dah kurang sikitlah'
ada lagi tapi dah kurang sikit, kalau sebelum ni nak tengok pon seriau, kahkah
pinggang pun dah nampak kerampingannya itu,
tak lah straigt je macam sebelum ni
oh daku memang sukee sangat ngan korset ni
memang rasa sangat bertuah dapat merasai sendiri pengalaman pakai korset ni

sekarang nak share lagi pasal kelebihan , keistimewaan dan kehebatan korset ni
hari tu dah share separuh kat entri yang ini
selain daripada untuk wanita lepas bersalin,bakal pengantin baru, dan mereka yang mengalami sakit pinggang dan sakit belakang, korset ni memang sangat wajib untuk mereka yang..


4.MAHU MEMULIHKAN MASALAH KEWANITAAN
jika anda menghadapi masalah kewanitaan seperti keputihan, cyst, fibroid, serta period yang tidak teratur memang sangat patut memiliki korset PB ni, yang dalam tindakan tertentu dapat memulihkan masalah kewanitaan anda.

5. MENGHIDAP ASTMA/ ASMA
PB juga dapat melegakan astma, tak perlu bersemput semput lagi,

6.MEMBANTU MENDAPATKAN ANAK
dan yang paling hebat sekali, selain dapat mengatasi masalah2 diatas, korset PB ini juga dapat membantu anda untuk hamil.
Fra Infra Red(FIR) yang ada dapat menguatkan rahim, mengangkat peranakan,dan menghangatkan rahim untuk senang hamil.Bila rahim panas,masalah seperti senggugut berkurangan menyebabkan peluang untuk hamil semakin tinggi.Selain itu juga mengurangkan berat badan dan meningkatkan kesihatan secara berterusan.
 
 kak ana, dari 97 kg ke 42kg, dan sekarang sedang hamil setelah 8 tahun tak pregnant.
dan jangan lupa korset ni adalah 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.

selain tu Teknilogi FIR yang ada dalam korset ni membantu memberikan postur badan yang cantik,
 dan memberikan kekenyalan kepada pinggul dan payudara wanita,


bentuk badan saya semakin ada shape, dan tidak menggelebeh lagi.
JADI,

 

JIKA ANDA BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT, EMAILKAN KE lamporzweet@ yahoo.com/SMS 014-7762838.TANYA SAJA PUN BOLEH, INSYAALLAH AKAN DIJAWAB SEGALA KEMUSYKILAN KORANG





2 ulasan:

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

brape harganya sis?? mesti ratusan ea..

Zefa NorAsmara berkata...

Semoga bisnz ibu abg long maju jaya!!