Rabu, 16 November 2011

HOBI MEMANJAT!!

thee heee,
wah kalau time ada mood 2-3 entry taknak kalah kooo..
hakhakhak
kerja2 dah hampir siap, nanti file insurans pula menyusul
ada 2-3 page lagi inoice yang belum di key in,
malas nak habiskan, nanti esok takde keje pulak
tak pepasal anggap diri ni datang keje makan gaji buta kan..
 
hmmm
bamlom sekarang ni amat suka memanjat tau,
nampak ape2 yang dia rasa tinggi sikit, mulalah sibuk nak naik atas tu
atas sofa memang dah expert bebenor dah naik turunnya
tapi kadangkala, terjatuh juga, masih tak boleh imbang badan dengan sempurna lagi
tapi dia berani mencuba,
 
 
hepi bebenaulah tu
yang kelakornya, hari tu dia panjat bola, boleh pulak kaki dia lekat atas bola tu satu, pastu terguling kebelakang, meraunglah kekdahnya.. mommy tolong gelak kuat2 jer,
biasanya daddy yang rajin pujuk kalau dia terjatuh sendiri
mommy buat tak tahu aje, dah larang tapi masih tak dengar, biar dia tanggung akibatnya!! haha
mommy yang kejammm!!!





5 ulasan:

ummu muhammad berkata...

yeaahhh!! tak lame lagi nak jalan!! go bamlom go!

mummy2k berkata...

lor..bola pun boleh panjat ker?hehehe..budak2 macamtu la kan?

myamyza berkata...

ummu muhammad, yahuuuu, mommy yang tak sabar

myamyza berkata...

mummu2k, ape2 jer dia panjat selagi boleh, gigih betol budak ni..

So Shy Lady berkata...

woho dh pndai jalan nnti...pengsan la mommy hihi