Rabu, 20 Julai 2011

rezeki saya!=header dari sukasuka

alhamdulillah, hari tu ummu auni tinggalkan komen kat chat box,
katanya,   ada emailkan header sebagai hadiah untuk follower terawal blog suka2..
memang tak sangka betul
headernye simple sahaja, but nice,
sesuai dengan tuan blog dan titlenye... saya suka!
tak percaya tengok gambar lah ye..


 cantik bukan??
saya nak tukar2 pakai dengan header sekarang lah
tapi masalahnya, size tak fit ngan blog saya,
macammana nak buat biar dia fit dan cun ya??
ade sesape buleh tolong tak??
pehlis, pehlis!

terima kasih banyak pada team suka2..
moga lebih dimurahkan rezeki untuk anda sekeluarga!
insyaallah.



4 ulasan:

ummu muhammad berkata...

myza sgt comelll dan cantekk!!

kite adjust kat witth die..mule tak center pun..pahtu adjust width kat templetes designer..main2 ukuran kat situ sampai dapat tengah..

harap membantu..

myamyza berkata...

hehe.. kite suke!

ok terima kasih sudi membantu.

Lelord berkata...

cantik...simpe je

Princess Solehah berkata...

alhamdulillah :)

baru sempat jenguk sini...terima kasih sudi berukhuwwah fillah dengan kami :) semoga jalinan ini kekal hingga ke syurga