Khamis, 16 Jun 2011

korang pernah tak??

haaaa...
nak share berdasarkan pengalaman saya

korang pernah tak??
kalau nak masak ape2 dah plan dari awal ni
nak beli itu ini buat masak tiba2 dah sampai kedai
terus beli bahan2 yang nak masak benda lain bukan yang awal2 korang rancang tadi...
saya selalu ok!!harharhar

korang pernah tak??
hujung minggu dah plan baik punya dengan en suami nak bawak anak bersiar2 kat taman
tibe2 dah tibe hujung minggu bertukar plan nak balik kampung...
nasib baik saya tak bertukar!!
saya selalu ok!!harharhar

korang pernah tak??
dah dapat gaji, duit nak buat bayar sekian2..
tiba2 dah dapat duit korang soping benda lain contohnya baju @ ape2 je lah
pakai sikit duit la dlm rm50 macam tu, lepas tu kelam kibut ganti balik
saya selalu ok!!.harharhar

korang pernah tak??
hari pasar malam korang nak pegi cuci2 mate je
paling koman pun nak beli air je kalau haus..
dah janji dengan hencik suami ni..
tiba2 dah sampai pasar malam nampak baju bergantungan,
kasut bersepah-sepahan dan beg bergentayangan dah tak tahan nafsu nak membeli
akhirnya janji tinggal janji..
saya selalu ok!!harharhar

korang pernah tak??
pegi tecco atau giant kononnye nak beli pampers dan susu anak je
tibe2 bila nak bayar sekerat troli kau ambik..
eh bila saya ambik eh?? buat2 muka tak bersalah...
saya selalu ok!!harharhar

korang pernah tak??
masa kat opis pikir macam2 pasal umah tak berkemas la
kain baju tak berlipat la, pastu tanam tekad balik ni nak buat sekian2..
tiba2 bila dah sampai kat umah, dodoikan anak nak tido
dengan kau-kau sekali membongkang...
tekad dan nekad tu dalam mimpi kau je lah ye..
saya selalu ok!!harharhar

korang pulak cemane?? ce share

p/s: kalau suke entri ini sila like hokey!! tq

5 ulasan:

Zefa NorAsmara berkata...

Ada yg pernah, ada yang tak prnah.. hehe.. :-)

puan nina berkata...

biase la tu..tang shopping ngan tang tidooo tu same.hahaha

ellisya berkata...

selaluuuuu sangatttt..
hehe..
biasalah..
org pmpuan kan..
nafsu 9 la katakan...hehe

wahida berkata...

yg part tesco ngan giant tu sama...hahaha!!

myamyza berkata...

@ kak zefa.. mesti banyak yang pernah tu.. hehehe

@puannina.. kite banyak yang sama..

@ elisya.. betul3..