Khamis, 23 Jun 2011

abang long kesayangan saya

salam hari jumaat semua!
dah lama tak tepek pikcer budak tecik ni dalam blog ni kannn...
nak buat cemana, mommy bamlom dilanda sindrom kemalasan yang tak terbendung,
nak copy paste gambar malasnye ya ampunnn...
hari ni ade rajin sikit..
mungkin sebab pakai baju kurung datang kerja... hahhahaha--motip??--



lasak oo sekarang..
suka guling2 atah tilam, kalau orang lepas pandang sikit dumm terhantuk kat dinding
kejap lagi jatuh tilam berguling atas lantai
kalau dia sakit dia akan nangess kuat2 dengan serta merta
kalau tak sakit tapi orang gosok2 kepala dia.. 
pastu tanya sakit tak??
dan dan tu dia nangis koooo, olololo pandai betul...
tapi kalau orang buat dekk je dia pun ok je.. dasar anak manja!!
mintak perhatian la tu.. tak kosentret mommy ngan daddy nak main congkak tau!!
wakakkakakaka(xtvt wajib tu beb sebelum tido)




dah boleh heret dada sekarang
maju dan laju pulak tu.. jauh jugak dia boleh heret dada tau!!
bagus!anak mommy menunjukkan kemajuan yang tak terjangka, eceh...
 
 
mommy daddy sayang sangat ngan abang long..
jadi anak yang baik lagi soleh ye nak!
salam sayang,
sehingga saya update lagi...
 


4 ulasan:

wahida berkata...

anak ko mg comel...lasak tu tanda dia aktif dan bijak..bagus la tu...

ko laki bini main congkak sebelum tdo? ke congkak lain neh? hehehe...

myamyza berkata...

uiii, kene mintak tip dari ko ni kak sbb ko kan ada 2 putera...

memang congkak betullah, kalau congkak lain tu.. bila larut malam.. tarakucaca... wakakakkakaka

ummu muhammad berkata...

best betul terapi congkak myza ni..mcm nk ceri je wat main perang2 dgn ayah muhamad..le,par bom guli heheh..

myamyza berkata...

@ummu muhammad.. best la ummu muhammad main congkak ni, enjoy dan boleh bergurau senda dan bergelak ketawa dengan bebasnya...bom guli!! hahahahha