Sabtu, 14 Mei 2011

abang long dan puting beliau

untuk pengetahuanan acik2 semua
abang long dah suke hisap puting kopek tau!!
alkisahnye, dua hari tu kan khamis dan jumaat
beliau kan mengharukk je kerjanye
dia jarang berperangai sedemikian kalau tak ade sakit tau
ni tetibe je jadik gitu
badannye tak demam, mulutnye okey, badannye pon sihat walafiat
semalam mase saya amik dia kat rumah ibu dia
orang tu elok letakkan puting kat mulut dia
elok juga dia hisap
ibu dia kate nak puting
balik rumah tu, setengah jam pertama okey lagi,
masuk kul 10 je dah buat perangai
bagi susu tak mahu, dokong tak mahu, buai lagi la tak mahu....
saya deras2 ajak en harry pegi kedai cari puting
sekali dapat naik motor diam dan baik perangainye...
alahai ini budak!!!!
dah beli poting susu  balik tu basuh dan rendam air panas jap and bagi dia
perghhh elok je dia hisap poting duk diam2 lagik...

tengok tu, kalau disuakan puting beginilah keadaannye,
huh.. dulu mase mommy awal2 bagi abang long tanak
siap buwek2kan puting tu
sekali orang tak bagi dia pulak lebih2...
haii.. anak la anak
so semalam dia tidur dengan pulasnye,
jage2 kejap saya suapkan puting.... sampai pagi lenanye....
ini sangat bagus ye,
bolehlah mommy tido dengan lena jugak sampai ke pagi...
kahkahkah!
jom layan lagi gambar budak hepi dapat puting
wah sekarang dah pandai pegang kaki
tapi belum masuk ke mulut lagi
belum nak adik lagi nampaknye tu.... wakakaka

dua gambar last abang long ni kan
muke dia macam amoi kan??
perasan x??
hehehe...
tak sabar nak balik jumpe abang long lagi...
dan esok mase berkualiti bersama abang long!
perancangannya malam ni nak gerak balik kota tinggi..
atuk mak dan atuk ayah abang long dah ginduu sama cucu dia sorang tu...
semoga dipermudahkan Allah perjalanan kami...
aminnnn.

4 ulasan:

mummiey berkata...

comeynye..lena je nmpak tido ngan puting di mulut..hehehe

follow sini...teruskan berblog...cantikkan blog...

NurShahFamily berkata...

akum...

salam perkenalan.... ank suke pakai romper ye.. meh la join contest nur hehehe
http://nurshahfamily.blogspot.com/

ummu muhammad berkata...

abang long hebatnye! kecik2 dah takmoh susahkan mummy die..mudah2an sampai ke besar mudahkan n senangkan hati mummy ;)

myamyza berkata...

mummiey.. terime kasih...
bab nak cantekkan blog tu yang x pandai tu... mane nak tambah mane nak kurang.. huhuhu..

salam kenal juga buat nurshah...
insyaallah kite join..

ibu muhammas.. tulah dan hari2 selepasnye pon dah tak ngaruk sangat dah...good2..