Khamis, 21 Februari 2013

TERASA BERSALAH!

sekarang ni keje asik la balik lambat
ramai pulak kastemer lepas CNY ni
dekat jam 9 baru kemas2,, 9.30 baru boleh amik anak
balik rumah nak kemas dapor lagi, nak masak juga lite2 jaga perut suami
dah siap masak, pegi luar tengok anak dah tido
ya allah,, kurangnya masa dengan dia sekarang
kira2 balik 2-3 jam je sehari spend masa ngan dia
tu tak masuk yang dia kene marah lagi kalau buat benda2 yang nakal/ tak betul
mommy merasa bersalah sangat sayang
sabar la ye, semoga Allah mempermudahkan segala urusan kita dan eratkan kasih sayang antara kita.. amin

ni gambar malam tadi,, 
tak sempat mommy nak bacakan doa tido, tak sempat mommy nak kiss,, tak sempat mommy nak berbisik nasihat dia dah tido,, daddy yang tolong buaikan...
sayu je hati tengok wajah innocent dia..
tak sabarnya nak tunggu hari ahad,, mommy bawak bamlom pegi pesta layang2 ye..
bamlom mesti suka!..
mommy sayang, cinta dan kasihkan bamlom hanya dan kerana Allah..




2 ulasan:

Ummu Muhammad berkata...

mommy!!! same mcm yg daku rase..kesiannnyeee rase kalau balik lambat sgt..anak banyak tido dar bangun dgn kite T___T nanges laju2 berjemaah dgn mommy T__T

myamyza berkata...

ye la ibu muhammad,, rasa sikit je masa ngan anak sehari2.. huhuhuhu