Jumaat, 6 Julai 2012

BUDAK GARFIELD!

balik kerja malam kelmarin berdekah nampak bamlom dibaluti baju garfield

maklong dia la yang bagi baju ni
baju abang aidilnya yang tak muat banyak juga dah dibagi pada bamlom
kebanyakannya jumpsuit macam ni la
macam2 patern ade
adooyaiii
lama2 tengok nampak comelll pulak.. hehe

siap ade ekor yang tak tahan tu
pastu topi tu x dibukak langsung
macam tu je..

ngecek burger ngan didi


tido pon macam tu ok! samapi ke pagi lenaa...

kelmarinnya jatuh longkang, pipi calar, peha bengkak, haishh!!
malam tu dia muntah susu x berhenti..
risau jugak memula, takut dia lembik
tapi bangun pagi tu nampak ok, aktif macam biasa sampai sekarang...
alhamdulillah...

2 ulasan:

Gadis berkata...

nak cari baju garfield mcm tu x jumpe...huhhu..

kat mane yer ek agak2 boleh jumpe baju tu?

myamyza berkata...

@ gadis, ayyoo, kite pon x tahu, kat big superstore like giant, jusco ada tak.. hehe