Rabu, 16 Mei 2012

CHOCOLATE UNTUK TEMPAHAN!!

entry melekat sehingga 16/05/2012

Hi all
korang suka makan coklat tak??
mestilah suke kan.? sape tak suke makan coklat tu rugi oke!!
kalau korang nak tempah coklat untuk buat hantaran/ pertunangan/ hari ibu atau untuk yang istimewa boleh tempah kat sini, geram tengok semua coklat kiut miut aje..

 angry bird ade

nakyang versi batang pon ade

sikuning i pon ade, name kartun ni mak hencik lupe, maklum lah mak hencik kan x minat kartun.. hakhak

upin ipin juge ade..

i like princesss, u pon like kan? kan??

 for boysss...

yang ni sesuai sangat buat cenderamata untuk birthday anak2 kan?
mesti budak2 suke dapat coklat yang secomel ni..

kalau yang macam ni mak hencik pon sukeee.. nak makan pon sayang kau!!

kalau yang pattern macam ni sesuai sangat la untuk pasangan yang nak bertunang kan!!

siap berbalut kotak yang cantik lagiii, oii, mak sukeee nokss..

versi dalam bekas

nak buat motto macam kat sekolah pon boleh
'selamat maju jaya'
"masa depan itu sekarang" ni motto sekolah mak hencik dulu.. hehe

cantik ni bila letak atas dulang hantaran..


rupe cantik, rasa pon sedap,  tapi takot sayang nak makan jer..



  masih tak puas dengan gambar2 yang saya letak tu boleh lah terus ke fesbuk beliau
banyak lagi coklat2 yang cantik2 cun2, kiut2 dan sedap2 kat sana
atau pon boleh jer call/sms owner dia terus
di  0177856603/0331492673
si pembuat coklat ni kakak ipar saye ye iaitu kak ila/kak lili... 
so enjoyy it!

2 ulasan:

Mumyshane Qeisha berkata...

hai lama tak bw sini..
chocolate tu semua sgt cute! suka sgt yg princess tu.:)

Mama Likha berkata...

kita tk suka coklat hehe.. tp sgt hantu dgn ice cream :)