Jumaat, 18 November 2011

READERS DIGEST??? APA TU??

salam korang
nak tanya sikit boleh??
siapa tahu apa2 tentang peraduan readers digest??
saya tak pernah masuk apa2 peraduan tiba2 dapat 2 surat mengatakan yang saya terpilih ke final
oh saya bingung sekarang
sape tau tolong bagi feedback ye..
betul ke peraduan ni nih??
sebab hadiah dia amat lumayan sekali..
pleaseee ye!!!

5 ulasan:

vagg-nini3posen.com berkata...

Reader's Digest ni famaliy magazine. Kalo zaman2 kecik dlu slalu kena paksa baca sbb arwah mak ckp bagus utk English KAHKAH menciks.

pasal contest majalah2 Reader's Digest, Time, ni biasa lah diorg tetibe antar surat kat rmh kita siap ckp kita menang itu ini pot pet pot pet. antara yg kitorang pernah 'menang' dulu kereta (siap bg KUNCI KETA lg kat dalam sampul surat tu hahaha), gold, mcm2 lg lah. tetibe je xmasuk contest pape, tetibe menang.

xke pelik di situ hehe.

RynaHakimi berkata...

Oo...peraduan reader digest ni kite pnah join dulu.. Mula2 dpt surat mcm tu la.. then, syaratnya kena subscribe reader digest untuk 1 year..

Banyak procedure, lepas tu dia akan hantar arahan lain pulak (serius banyak songeh dan rasa tertipu).. Ada sekali tu siap bagi replica kunci kete, siap suh book kete kaler ape lg.. Sampai ke sudah tak setel2.. Ade je arahan baru (mean kena pos atau hantar kat dia)

So, terpulanglah nak join ke tak.. Tujuan diorang ni nak kite lariskan majalah je.. Ade duit lebih + rajin bolehla kalo nak join.. kalo kurang sabar (macam sy ni), lupakan je la..hikhik

myamyza berkata...

@ kak vagg dan kak rina, kite awal2 lagi rasa tak pecaya, sebab kite memang takde masuk peraduan ape2 tibe2 kate terpilih ke final, memang rasa pelik.. tp yg last ni kite dah post kad apemenda tah, dia suruh pos.. nasib baik kakak2 berdua dah melalui pengalaman itu..buleh jadi pengajaran pada kite.. huhu

ummu muhammad berkata...

pernah dapat juge..same jugak dapat replika kunci tapi tak layan sebab mcm myza cakap takmasuk pape tetibe dpat hadiah..pelik2.. ;)

myamyza berkata...

@ummu muhammas, memang kepelikan disitu.. haih macam2 la diorang nih..