Isnin, 25 April 2011

santainye bujang saye ni tengok tv!

entri ini adelah entri bergambar
cakap banyak tak gune 
jom kite zasssss
(kejadian ini adelah pade hari sabtu malam ahad)
memula niarap


pastu tengok keliling dulu
ape yang best untuk ditengok


eh ade orang gerak2 la kat tv
agah abang long eh??
teros melekat
 
 oh mommy ambik gambar bam lom
pose untuk mommy dulu..

ah penatlah duk niarap
baring la pulak

sangat santai buat tangan macam tu

abang long tengok majalah 3
baru dapat banyak info dan ilmu
kalau dia duduk baik2 macam ni
saye suke sangatt
nampak baik dan comel sekali
rase nak geget2 je..(over)
kalau beliau dah kenyang 
dan belum ngantuk lagi beginilah keadaan beliau
mommy bangga jadi mommy bam lom
moga yang terbaik untukmu ye nak!!

dam malam itu saya try masak ni
 
 

mee sizzling ye kawan2
biasa kita panggil mee hot plate
tapi saye tak pakai pinggan hot plate tu la
just pakai kuali pusake saye tu jek
dan nak tau suami saye kate ape??
`yang.. sedapnye mee yang ayang masak ni
kalah kat kipmart tu`
(suami saye kalau nak makan hot plate kat kipmart masai paling sedap katenye)
dan lobang hidung saye pun mengembang ke pagi taw!!!
dan pada para suami 
kalau isteri masak sedap sile puji ye!
sebab kalau masakan kite dipuji mood nak masak tu sentiasa berkobar2
dan selalunye suami saye
kalau dengar saye nak masak je
teruss tak jadi nak makan kat kedai/diluar
walaupun saye hanye memasak maggi mee
masakan saya sedap katenyeee
dan saya amat beruntung kerana perut dia
terikat dengan masakan saye!


keh keh keh
nanti nak cube masak mee hailam pulak!



9 ulasan:

ummu muhammad berkata...

terbaeekk santai bam lom!

mee tu sile sertakan resepi.. heheh

myamyza berkata...

bam lom memang gini kalau dia mood baik

heheh nampak sedapkah??ok nanti miza check resipi sekali lagi dan post..

win@momyShaneQeisha berkata...

thomey & cute sangat baby mommy ni.mmg terhibur & bahagia bila melihat pkmbgn anak kan.
*sizzling mee tu nampak sgt menyelerakan.msti bangga husband mya dpt isteri pndai masak.

mummy2k berkata...

comeynyer bamlom...hehehe..

myamyza berkata...

@momy shane.. memang bahagia sangat tengok perkambangan dia depan mate
tang masak tu sekadar mencube dan kalau dia puji mujur!!hehe=p

@mummy2k.. mekaseh

mrs.yakuza berkata...

besarnyo tibi puan zaza..ahaks!

myamyza berkata...

mari lah wa nop tengok tibi besar gaksss..
buke aku punye.. en harry yang punye... aku tumpang tengok jass

Tanpa Nama berkata...

nt blik kg bt la mi 2..v aku rse lop..

myamyza berkata...

mules2.. napok sedak jah dop
lain kali nok komen tinggal namo deh yoh
senam aku nok tau sapo..