Khamis, 14 April 2011

ragam bam lom dipagi yang tak berape nak pagi

hahahahhaha
panjang giler tajuk
abang long saye ni kalau bangun pagi
mesti nak susu dulu
pastu baru nak mandi
lepas mandi nak minum susu lagi pastu tido
jom kite tengok peel ini budak
 
sedor je dari tido terus nak niarap
 
erk erk..adoii susahnye nak betulkan tangan lagi satu ni
 
 
penat la rehat jap la
jap lagi sambung
 
 
kaki beliau
 
 
oh dah dapat posisi yang betul
syukur!!
 
 
kepala dah angkat tinggi tuu
 
 
tengok sampul bantal
main2 tangan pastu
dah sakit dada
baru je niarap kejap
 
 
nangess mintak mami angkat dia
bio dia kat situ
kasik dia nanges dengan haibat dulu
gile kijam mami dia
hahahhahahaha
rawrrrrr
 
 
ok ok mami angkat tak mahu nanges lagi ye
boleh pekak sound mami ni
dengar bang long nangess
 
 
eh tak puas hati lagi tu
ok2
 
 
kasik susu teross diam
mami temankan bam lom nyusu k.....
dah kenyang nyusu je 
dia pon buat mimik muke ini
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

oh noooo
dia sudah o`ok la tu
naseb baek mami ade mase lagi sebelum besiap g keje
hai bam lom ni macam2 la....



3 ulasan:

ummu muhammad berkata...

pic last tu tarbaekk! suke betul tgk si kacak ni tenyum gitu..try bukak stokin mase die sedang aktif..jari kaki die senang cengkam..alhamdulillah Muhammad die boleh meniarap 83 hari tak silap..pah meniarap ni nanti die nak kuatkan kaki plak nak merangkak..mase tulah jari2 kaki berfungsi mencengkam.. ;)

p/s:anda ditag terima award. silekan ye ;)

myamyza berkata...

ooo begitu... kite pon tatau tp dia bileh niarap mase umo 2 bulan lebih kalau tak silap..kakinye kuat.. tapi dia tatau nak betulkan tangan dia.. kite kene tolong la...syukran 4 award itu!!

ummu muhammad berkata...

razziq hebat! kategori bayi cepat nih..ade potensi utk hebat sebelum umur. jom mummy kite same2 usahe tau! chaiyok2x!